Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
    Мойто беше по скоро ритуричен въпрос. А за комплексарщината си прав. Дори и да е с предимство и да не съм прав, не мисля, че има правото да слиза и да се саморазправя.
    Какво стана после, като слезна?
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

• ...и аз да си кажа какво ми тежи от днешният ден
      Седя си на спирката на метрото в центъра на Виена, а около мен се разхожда някакъв тип, облечен що-годе нормално, но с вид на ромски произход....
      Аз съм се замислил затова, че имам доста задачки да свърша днес....поглеждам към тунела за да видя дали идва метрото и си пресекохме погледите с въпросният "господин", който в този момент реши че трябва да дойде да си говорим. Идва той и ме пита на език подобен на немски, но в който език преобладаваха повече жестовете и мимиките на къде са "Университета и Шотентор". Аз бях така любезен да му обясня, че въпросната спирка, на която е Университета е в нашата посока на две спирки от там където сме ние в момента. Той ми благодари, аз видях че вече идва метрото, качих се вътре, но той реши че трябва да ме пита от къде съм, какъв съм, къде отивам....
      Показах му че не ми се говори, но той беше настоятелен, обясних му че съм от България и той ми заговори на нещо между български и македонски и ми каза че бил македонец.
      Въпреки че виждаше колко съм незаинтересован, той започна да ми се жалва колко е нещастен, как спял в снега на улицата и 2 дни не е ял. Дойде и заветният момент, в който ми поиска и пари.... Казах му че нямам пари, а истината е че в себе си имах наистина много малко пари. Продължи да ми нахалства, накрая като видя че няма да му дам пари ме започна да ме кълне Кълнеше на македонски, но му разбрах всичко. Бях шокиран, защото ако ме напсува няма да ми стане толкова обидно, но ми каза ужасни неща. Кълнеше "нищо хубаво да не видя, само лоши неща да ми се случват..."
      В същият момент дойде следващата спирка и той се насочи към изхода да слиза, но спирката не беше тази, за която той питаше! Преди да слезе ми каза нещо съвсем обидно, това беше момента в който ми падна пердето със все курниза....започнах да го нареждам и му замахнах да го удрям.....усетих се че има камери в метрото и ако го ударя, на следващата спирка ще ме изчака полицията...
      Не го ударих, но му пожелах всичко казано да му се връща....
      След като слезе, той започна да се оглежда на спирката и се отправи към едни други хора, предполага сценарият е бил същият както с мен. Това беше момента в който бях убеден че тоя не е нуждаещ се, а просто поредният нагъл мошенник
      Цял ден съм шокиран от тия думи които чух от тоя.....
      In God we trust, all others pay cash.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• Бях чувал досега от мои познати "видиш ли българин в чужбина - стой далече от него!", но сега наистина си давам сметка защо е така. Поредния "тъмен балкански субект". Не се впечатлявай въобще от глупостите му, кой знае колко е пиян или друсан... На мен преди 1-2 месеца пред нас към 3 часа през нощта някакъв индивид ми скочи на бой ей така от нищото, ама замахва все едно не знам какво съм му направил...е беше кльощав и си го отнесе...по това което видях след като го укротих съдя, че беше надрусан стабилно!! Такива отрепки въобще не ги допускай да ти развалят настроението! Гледай си живота и не си трови душата.
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
          Мойто беше по скоро ритуричен въпрос. А за комплексарщината си прав. Дори и да е с предимство и да не съм прав, не мисля, че има правото да слиза и да се саморазправя.
          Обясни ли му културно, че е тъпо парче и, че ти си с предимство?
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
            Какво стана после, като слезна?
            Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            Обясни ли му културно, че е тъпо парче и, че ти си с предимство?
            В момента, в който видях, че слиза бясно си викам, ще му обясня културно, но, ако не разбере - квото сабия покаже. В следващия момент се усетих, че този от дума няма да разбере и, че трябва направо без приказки да се оправим. Проблемът беше, че бях със закупчан колан и яке, т.е. докато слезна, той щеше да ми е пред вратата, а тогава има огромно предимство. Та си продължих на там, на където бях тръгнал. Ако беше слезал по-бавно и аз щях да слеза и да му покажа липсата на знак, но той спря с ръчната и веднага след спирането беше извън колата.
            Сега като се замисля, можеше да се дръпна на 20м и тогава да слезна, но няма смисъл да падам на неговото ниво

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
              Бях чувал досега от мои познати "видиш ли българин в чужбина - стой далече от него!", но сега наистина си давам сметка защо е така. Поредния "тъмен балкански субект". Не се впечатлявай въобще от глупостите му, кой знае колко е пиян или друсан... На мен преди 1-2 месеца пред нас към 3 часа през нощта някакъв индивид ми скочи на бой ей така от нищото, ама замахва все едно не знам какво съм му направил...е беше кльощав и си го отнесе...по това което видях след като го укротих съдя, че беше надрусан стабилно!! Такива отрепки въобще не ги допускай да ти развалят настроението! Гледай си живота и не си трови душата.
              Гого, тоя беше на 40+ години, то мене това ме втрещи...
              In God we trust, all others pay cash.
              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
              Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• @ves_v8: виенското метро е едно от най-гнусните, пълни с помияри места, в които съм бил, дори софийската централна гара "от ония години" не е била такава сбирщина на алкохолици, наркомани и всякакви други боклучета... Аз не знам за какво изобщо си му говорил нещо - биеш директен игнор на всички които ти говорят каквото и да било (освен ако не е нещо полиция примерно) и те така... Това е според мен стратегията там.

Comment

• На мен пък гаджето тая нощ, като съм заспала ми взел телефона и прочел всички смс-и, тел.разговори и т.н. Събуди ме и може да се сетите какъв разговор последва.Баси гадната нощ. Не че съм била права с някои смс-и, ама нормално ли е пък да ми рови в телефона. Т'ва мъжете сами си създавате проблемите егати.
                  http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                  159 1.9JTDm
                  156 1.8TS ...exxxx
                  145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                    На мен пък гаджето тая нощ, като съм заспала ми взел телефона и прочел всички смс-и, тел.разговори и т.н. Събуди ме и може да се сетите какъв разговор последва.Баси гадната нощ. Не че съм била права с някои смс-и, ама нормално ли е пък да ми рови в телефона. Т'ва мъжете сами си създавате проблемите егати.
                    Личната свобода е строго неприкосновена! Няма право да ти рови в телефона,това е твоя лична кореспонденция, в която можеш да пишеш каквото искаш и на когото искаш. И аз съм бил любопитен да видя какво има в телефона на приятелката ми(просто ей така,от чисто любопитство,не, че не и вярвам), но е против принципите ми и не съм го правил. Поглеждам там само ако тя ми разреши. Личното пространство на всеки човек е сакрално място,в което само той може да те допусне. Не се чувствай гадно заради действията си. За да се стигне до тях значи има причина и тя е достатъчно силна.
                    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                      На мен пък гаджето тая нощ, като съм заспала ми взел телефона и прочел всички смс-и, тел.разговори и т.н. Събуди ме и може да се сетите какъв разговор последва.Баси гадната нощ. Не че съм била права с някои смс-и, ама нормално ли е пък да ми рови в телефона. Т'ва мъжете сами си създавате проблемите егати.
                      Oooo, ще прощаваш ама ми става смешно. Не конкретно за случката ами за такива смешковци като приятеля ти. Напоследък стана така, че и аз се сблъсках с такива ситуации, които меко казано бих определил като абсурдни! Какво е това следене, какво в това чудо?!?! Баси! Не ги разбирам тия изпълнения, честно!
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Oooo, ще прощаваш ама ми става смешно. Не конкретно за случката ами за такива смешковци като приятеля ти. Напоследък стана така, че и аз се сблъсках с такива ситуации, които меко казано бих определил като абсурдни! Какво е това следене, какво в това чудо?!?! Баси! Не ги разбирам тия изпълнения, честно!
                        Ми и аз тва казвам! Дето има една приказка: "Ако се дебнеме, ш'се хванеме!"
                        Кому е нужно?
                        159 1.9JTDm
                        156 1.8TS ...exxxx
                        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Абе любопитството е голяма работа...знаете за котката. Geri_ms само дето и вие го правите. Зор да видите какво има в телефоните. Добре че знам как да крия ...
                          http://hopenhagen.org/

Comment

• Добре де,защо живеете с даден човек след като искате да се криете
                            0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от Mupo Покажи съобщение
                              Абе любопитството е голяма работа...знаете за котката. Geri_ms само дето и вие го правите. Зор да видите какво има в телефоните. Добре че знам как да крия ...
                              Въпроса не е в това да знаеш как да се криеш, а защо е необходимо да се криеш. Сега, ако те си имат проблеми, но въпреки всичко продължават да са заедно си е техен проблем, но стигне ли се до момента с криенето..... Плюс това и криеницата е интересна игра в която не малко пъти нарочно поставяш нещата на ръба на правилата.
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                                Добре де,защо живеете с даден човек след като искате да се криете

Мда, ама ние дори не живеем заедно. А иначе и аз вече се чуда какъв е смисъла да продължаваме....както и да е. Цялата работа с проверките е тъпа, а най-лошото е че не е за пръв път.(и изобщо не говора само за телефона)
                                159 1.9JTDm
                                156 1.8TS ...exxxx
                                145 1.4TS ...exxxx

Comment

Working...
                                X